Algemene informatie

.NL-domeinen
Sinds 29 januari 2003 zijn nl-domeinen ook voor particulieren zonder eigen zaak verkrijgbaar! Dat betekent dus dat u voor het aanvragen van een .nl domein niet meer ingeschreven hoeft te zijn bij de Kamer van Koophandel! Indien u een .nl domein wilt aanvragen dan kunt u dat hier doen.

Telefonische ondersteuning
Voor telefonische ondersteuning voor uw webspace kunt u op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur bellen met nr 0255-534979 of 06-53581543. Buiten deze tijden en in het weekend geven wij ondersteuning per email: internet@easymac.nl.

Verhuizing
Bij een .nl domeinverhuizing zal er altijd €18,15 ex btw. registratiekosten berekend worden, ook al heeft u bij uw huidige provider al voor een jaar betaald. De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland [NIC.NL] brengt de nieuwe provider namelijk de domeinnaamkosten opnieuw in rekening. De verhuizing zelf is uiteraard zonder extra kosten.

Indien de domeinnaam niet op uw eigen naam of op naam van uw firma staat, kan het niet door ons verhuisd worden.

In een aantal gevallen kan het voorkomen dat uw oude provider of registrar kosten in rekening zal brengen voor de overname van de domeinnaam. Indien dit het geval is zullen wij uiteraard altijd contact met u opnemen.

Het                      team.